Eu unul cred ca stilul de viata este total dezechilibrat..Nu te odihnesti destul, te uiti la prea multe filme de groaza etc..Deasemenea simptomele tale ma duc cu gandul la faptul ca ai fumat ceva (si nu ma refer la tigari obisnuite). Daca ai fumat ceva efectele vor trece curand dar daca nu ai fumat sfatul meu este sa consulti un psiholog pentru a depasi situatia.
Fa o vizita la un doctor pentru ca probabil ai o problema cu oxigenarea creierului e bine sa te duci din timp sa nu se agraveze situatia. funda?
Nu ma droghez O fi din cauza faptului ca stau 6 ore pe zi in fata calculatorului?
Depinde ce faci in alea 6 ore.6 ore te poti juca Barbie sau 6 ore te poti uita la fel si fel de chestii care iti pot ramane intiparite in minte. Ultimile studii recomanda ca inainte de culcare cu 1 2 ore sa nu te uiti la TV sau sa te joci pe calculator deoarece pot aparea tulburari in somn, asta ar fi un pont pentru a incerca sa dormi linistit..Camera in care stai ti-o poti decora intr-un mod placut tie care sa iti creeze siguranta si multe alte lucruri..Consulta un psiholog daca esti inca la scoala, fiecare scoala are cabinet psihologic
anonim_4396 întreabă: