| xXWolfGirlXx a întrebat:

Am o problemă : de o vreme, mi se duce (adica se beleşte :]] )Pielea de pe degete.Ce să ma fac? Trebuie neapărat sa iau ceva medicamente sau ce sa fac? Din ce cauză se întmplă asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Dă-ți cu clotrimazol cremă pe degete timp de 14 zile, ai să observi după 2-3 zile cum nu ți se mai jupoaie degetele.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In principal este lipsa de vitamina a deci sa-ti iei niste pastile de vitamina a si totodata sa te mai dai cu vitamina a din cand in cand. Este posibil ca si pielea sa se usuce ca asa se mai intampla iarna.

| buburuza2007 a răspuns:

Incearca sa iei calciu,sa mananci sanatos,cat mai mult peste si mancare facuta in casa,si vitamine, dar in general apare din cauza lipsei de calciu, ia-ti calciu efervescent, am avut si eu probleme cu asa ceva si asa am facut, succes

| Taker a răspuns:

Am patit si eu asa ceva... principala cauza este deshidratarea sau schimbarea de temperatura. ar trebui sa bei mai multe lichide si sa folosesti o crema de maine bazata pe aloe vera.

| XxRoyalxX a răspuns:

Du-te la farmacie si intreaba ce ar trebui sa faci, sau macar sa aduci un acid, care se pune pe problema respectiva.

| Albastru45 a răspuns:

Spala-te pe maini cu urina de vaca.

| xXWolfGirlXx explică (pentru Albastru45):

=]]]] nu am sa ating asa ceva? iti bati joc de mine?

| Albastru45 a răspuns (pentru xXWolfGirlXx):

Nu, e un remediu natural? De unde esti? Stiu eu unde se vinde urina de vaca "curata"