Stai linistita... poate nu e nimic grav.deoarece ai 13 ani, poate sa treaca o perioada destul de lunga, uneori chiar doi ani, pana cand se ajunge la reglarea ciclului menstrual. Apar uneori sangerari intre menstruatii, alteori de la prima menstruatie pana la a doua trece mai mult de o luna sau sangerarea este abundenta.
Cu trecerea timpului si adaptarea organismului la schimbarile hormonale se obtine reglarea ciclului menstrual.Dar cel mai bine ar fi sa discuti cu o prietena care a trecut si ea prin fazele astea... sper ca te.am ajutat. te pupic:*
E normal, si mai ales vara sa nu vina regulat. Uneori intarzie si alteori vine mai devreme. Ni se poate intampla tuturor
Nu'ti fie frica nu este nimic grav...si eu am patit astfel de lucruri la varsta ta...am intrebat'o pe mama si a spus ca nu este mimic grav si se intampla asta multor fete pana cand se regleaza perioada menstruatiei
FUNDA?
Hei totul e ok.Asa e normal. Uneori nu iti vine cand trebuie dar sfaul meu este sa vb cu cineva care te poate ajuta sa intelegi.Deci,nu te speria.Nu are rost.
Ai fii putut sa te dereglezi ar trebui sa astepti pana maine si sa vezi ce se intampla daca lucrurile se agraveaza du-te la medik...
Banuiesc ca ti-a venit ciclul de putin timp daca ai 13 ani, desi stiu si cazuri total diferite...Este posibil sa fie din cauza asta. Mie mi-a venit la 12 si in primul an imi venea foarte aiurea: ori imi intarzia 2-3 luni, ori imi venea prea devreme...de obicei dureaza 2 ani pana se regleaza, adica pana organismul se obisnuieste cu ciclul in ficare luna. Nu cred ca e un motiv de ingrijorare
dobrin1019 întreabă: