Daca ai inghitit par nu e nici o problema..acidul gastric din stomac o sa il distruga.
De inhalat par si sa iti ajung in plaman e destul de greu.e un adevarat labirint in nasul si plamanul tau.
Lucru care se aplica si la pisica..deci daca inghiti sau inhalezi par nu e absolut nimic.Acei oameni care au inhalat par si li s-a lipit de plamani au fost cu alte boli inainte si organism slabit si au avut si EXTREM de mult ghinion.
Eu zic ca nu are rost sa te stresezi..Eu am inghitit par si inhalat de mai bine de 20 de ani si corpul meu la eliminat.
Nu are rost sa te panichezi aiurea!
Mersi mult!
Oricum banuiesc ca ar trebui sa ii fac un control catelului meu.Normal nu ar trebui sa lase atat par.
Un control de rutine e perfect.
Ca sa aiba o blana sanatoasa si sa nu ii mai cada atat de mult parul il recomand ulei de somon.e un flacon mai scump (in jur de 80 de lei) dar isi face treaba.
Eh o fi mai scump dar totusi daca iti cumperi Bichon trebuie sa ai si cu ce sa il intretii.
Plus ca la aceasta intrebare cu parul inghitit am auzit ca poti sa faci nu stiu ce boala si poti sa mori something like this si eram foarte speriata, mersi oricum
Stai linistita ca cam toti posesorii de catei de rasa scot bani mai multi pentru catei la veterinar pentru ca sunt mai bolnaviciosi ca si corciturile deci i feel you.
Sa iti traiasca blanosul!