Depinde ce pastile ai luat si cine ti le-a prescris. O colege din liceu a luat niste pastile de slabit fara recomandarea medicului (oricat ed absurd ar fi) si nu a avut menstruatie mai multi ani. La un moment dat a stat internata la endocrinologie cateva luni bune (cu mici pauze) si, in urma unor tratamente dificile a reusit sa aiba din nou menstruatii. A ramas cu sterilitate definitiva din cauza prostiei respective. Dupa aceea, a aflat ca pastilele de slabit sunt, in general, interzise adolescentelor tocmai din aceste cauze si ca nu avea voie in nici un caz sa le ia. Culmea e ca erau genul naturiste, pe care le puteai cumpara la liber la farmacie.
Tu intreaba medicul care ti-a prescris pastilele de slabit daca poti avea dereglari menstruale de la ele si ce tratament trebuie sa faci.
Nu știu să îți spun cu exactitate dacă este de la pastile pentru că nu știu de când ți-a venit menstruația și ce fel de pastile de slăbit ai luat tu.
Menstruația poate să fie neregulată dacă prima menstruație ți-a venit de puțin timp.
Nu știu să îți spun când îți vine. Dacă ți se întâmplă din ce în ce mai des acest fenomen du-te la medicul ginecolog. Nu mai lua pastile de slăbit pentru că o dată cu întreruperea lor o să te îngrași și mai rău. Mănâncă sănătos și puțin, fă mult sport și consumă multă apă plată! Cheia succesului pentru slăbit.
Mult succes.