| Gabytzaa98 a întrebat:

Hey, TpU! Am si eu o problema : cand merg pe strada merg cocosata, iar cand ma indrept ma doare coloana. Ce as putea face? Funda daca e nevoie :]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@romeo78, de ce ** mi-ai dat stupid? Ce p** ti se pare stupid in raspunsul meu? Cred ca tu nu ai auzit in viata ta de exercitii la spaliere. Alea sunt pentru coloana sa ti-o indrepti. Ce sa zic, ce analize ai facut tu? Si ce problema ai descoperit ca ai? La spate sigur nu. Eu am o usoara scolioza ( deformarea coloanei ) de la statul prost la pc si mi s-au recomandat exercitiile la spaliere. happy Deci mai degraba raspunsul meu este unul folositor decat Stupid cum l-ai apreciat tuwinking

5 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Trebuie neaparat sa mergi dreapta chiar daca doare.Nu cred ca vrei sa fii cocosata pentru toata viata.Mai ales pe scaun la calculator cand stai, dreapta nu sa cocosata.

| romeo78 a răspuns:

Domnisoara, consult medical de urgenta.Problema d-voastra este deosebit de grava. Se pare ca aveti probleme la coloana. Si eu m-am confruntata cu asa ceva. Am fost la doctor si prin analize si investigatii am reusit sa ameliorez problema.Deci, ai grija, amanarea poate duce la complicatii. Nu iti scriu nimic din ce am luat, decat o pastila care iti mai alina durerile: clafen sau diclofenac. Sunt ieftine si fara actiuni adverse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exercitii la spaliere tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@romeo78, de ce ** mi-ai dat stupid? Ce p** ti se pare stupid in raspunsul meu? Cred ca tu nu ai auzit in viata ta de exercitii la spaliere. Alea sunt pentru coloana sa ti-o indrepti. Ce sa zic, ce analize ai facut tu? Si ce problema ai descoperit ca ai? La spate sigur nu. Eu am o usoara scolioza ( deformarea coloanei spre stanga ) de la statul prost la pc si mi s-au recomandat exercitiile la spaliere. happy Deci mai degraba raspunsul meu este unul folositor decat Stupid cum l-ai apreciat tuwinking

p. s: exercitiile la spaliere merg si pentru persoanele cocosate tongue

| Arielu a răspuns:

Aici este o listă de soluţii interesante pentru problema spatelui cocoşat: http://motivonti.ro/ce-sa-faci-ca-sa-stai-drept.html

Oricum, cel mai important este să-ţi dai seama că stai cocoşat. E primul pas spre vindecare. Deci primul pas l-ai făcut! :)