| julia0123 a întrebat:

as avea o intrebare. Vreau sa ma duc la Kangoo Jump, dar am hernie de disc.Ce ziceti imi face rau daca ma duc? Imi place foarte mult si as vrea sa incerc:d Am nevoie de sport si din pacate nu am sanse sa ma duc sa inot.Ce credeti? Imi face rau sau pot sa ma duc linistita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Tu chiar vrei sa ajungi la operatie,in situatia ta nu ai voie de miscari bruste,cazaturi, lovituri, singurul sport permis in hernie de disc este mersul pe jos, eu sunt operata si nu vorbesc in necunostinta de cauza, lasa alte sporturi pentru persoane sanatoase

| julia0123 explică (pentru Felys):

Mi-a spus doctorul la care am fost, sa evit mersul pe jos pentru ca din aceasta cauza am ajuns la medic, nu puteam sa merg pe jos mult timp..si mi-a spus ca am nevoie de inot, sau de sport care sa-mi intareasca musculatura.

| Felys a răspuns (pentru julia0123):

Vezi,mai multi medici mai multe pareri,nu stiu la ce medic ai fost,de ce specialitate,dar mie mi-a zis cel care m-a operat,neurochirurgul si el este cel care stie cel mai bine ce trebuie unui bolnav de hernie,tu faci cum vrei,eu nu te pot obliga sa ma crezi pe mine,dar atat iti spun, imediat dupa operatie, la cateva ore ne obliga sa mergem cat putem pe holurile spitalui, era absolut obligatoriu sa mergem, sicu cat mergeam mai mult cu atat ceda durerea