anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu cam cat costa o operatie de scolioza, care sunt riscurile si daca pot patina, redica etc dupa operatie(dupa vreo 5 luni desigur)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| klhkhjjhkhklhkjhkjh a răspuns:

Pei ea s-a operat in 2005 si si le-a scos anul trecut in vara lui 2011 pentru ca nu mai putea de dureri de cap. Dupa ce si le-a scos, acum se simte super bine, nu mai are nici o problema... din cate stiu, doctorii spuneau ca sunt din otel pentru ca sa nu rugineze, dar nu au fost chiar asa cum au zis ei happy. Atata este tot ce stiu sad

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Cineva cunoscut din familia mea va face o operatie la coloana, cheltuielile operatiei o ajung la 600 de euro. Dar totul depinde de spital ori clinica la care te operezi, fiecare are un alt pret. Numai medicul iti spune daca mai poti patina.

Sanatate!

| klhkhjjhkhklhkjhkjh a răspuns:

Buna! Daca te operezi de scolioza sigur ti se pun tije la coloana. Prietena mea cea mai buna BFF tot asa a fost operata de scolioza la 11 ani si i s-au pus tije, din cate am inteles a costat-o ijn jur de 120-130 milioane. Atunci i-au pus tijele mai multi medici si din tara, si din strainatate la un spital privat din Bucuresti. Si ea nu avea voie sa faca mai nimic, nu trebuia sa depuna efort mult, mai ales fizic, nu avea voie sa care greutati mari, de patinat nici atat... Dar atentie! in caz ca ti se pun tije, sa nu le lasi mai mult timp pe coloana, cel mult 2 ani... Ca ea le-a avut 7 ani, si in ultimii 4 ani, din cauza ca a crescut, saraca era internata la spital pentru ca avea dureri ingrozitoare de cap si era din cauza tijelor care apasau pe coloana si dupa ce i le-a scos, erau indoite. Asa ca daca iti pui tije fixe pe coloana, sa nu le tii mai mult de 2 ani ca altfel devine foarte periculos pentru sanatatea ta. app si pretul ca sa le scoti este in jur de 140 milioane. Insanatosire grabnica! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru klhkhjjhkhklhkjhkjh):

Dar in ce an a fost operata? Si da ti se scottijele daca sunt din metal nu stiu de care dar daca iti pui din titan nu trebuie!

Răspuns utilizator avertizat