Sa te duci la magazin, sa iti cumperi un sampon de par gras. (recomand syoss, ala in sticla turcoaz metalic pentru par gras si matreata) Incerca intr-o saptamana in care nu trebuie sa iesi din casa sa nu te speli deloc pe cap (o sa fie oribil) si dupa o sa il poti spala odata la 2 zile.
Cumpara-ti Head&Shoulders si spala-te de 1-2 ori pe saptamana. nu te spala in fiecare zi! si aplica inainte sa intrii sa te speli miere pe par. Sau pune miere in sampon. La mine functioneaza, sa pui destul de multa
Daca nu ma spal in fiecare zi nu ca arata oribil, dar e si dezgustator
N-am cand sa ies ca e scoala... si cu asta ce fac? nu ma indur sa dau banii degeaba.
Head&shoulders e si asta, numa' ca e de par normal, si ala tot H&S era, numai ca era de par gras, ma enerveaza ca il spal in fiecare zi... si cu ala de par gras tot in fiecare zi trebuia, ca tot se ingrasa. tind sa cred ca am o problema.
Oțet de mere. (costă cam 3 lei juma' de l la Profi) Amestecă într-o cană cu apă vreo 4-5 linguri de oțet de MERE ( nu pentru salată) Pune-o pe păr înainte sa faci baie pe cap cu o oră. Aplică șampon de 2 ori. Prima dată iți masezi bine capul cu șampon, clătești, iar a doua oară lasă șamponul în cap pentru 5 minute apoi clătește. NU te spăla pe cap mai mult de 3 ori pe săptămână. ( sau pur si simplu te razi in cap)
Carmen133 întreabă: