Ai doua variante, te bucuri ca ai descoperit problema la inceput, iti iei ochelari ca nu te curenteaza si o sa ai grija de sanatatea ta
sau te chinui toata viata sa vezi, suporti durerile de cap samd...
Parca vorbeste un pokemon de 6 ani, noroc ca ai 17. Baga-ti mintile in cap, daca trebuie sa porti ochelari porti. Cand aud pe unu/una ca zice ca nu vreau sa port ochelari, ca nu imi stau bine, ca nu sunt asa si asa imi vine sa ii trag o palma. Pe bune acum daca nu ii porti la timp o sa ajungi mai tarziu cu funduri de borcan si o sa iti para rau. Cunosc cel putin 3 cazuri de oameni care trebuiau sa poarte ochelari si nu au facut asta si dupa un an i-am vazut cu funduri de borcan. O zi faina si baga la cap ce ti-am zis!
Am patit si eu asa ceva. incearca sa dormi mai mult, sa iti odihnesti ochii, si sa nu faci activitati care constau in atentia ochilor asa mult ( ex: tableta, tel, pc, citit, desenat, etc ). Eventual spalati ochii cu putina apa ( nici rece nici calda ), si nu te ingrijora, totul o sa fie bine in caz ca nu te vindeci consider ca ar trebui sa mergi la un doctor... nu cred eu sa-ti dea ochelari, dar chiae si asa, nu sunt chiar atat de ingrozitori ochelarii . Baftaaa di mult succes :*
Cel mai bine ar fi sa mergi la un control. Nu cred ca aici iti va raspunde un oftalmolog
Nu iti da nici o preche de ochelari, este din cauza unei lipse de calciu + ca sangele contine mult fier care este benefic corpului, este bine sa tragi o fuga pana la medic daca probleme persista, se poate intampla si din cauza Pc ului. Funda?