| Deny5 a întrebat:

Eu vreau sa slăbesc, dar fara sa tin o cura anume... Ma puteți ajuta, ce sa mananc, ce sport sa fac, vreau sa slabesc 10 kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| GYGYLATINO a răspuns:

Sal deny caut o scoala de dansuri latino si sa includa si sarba cu sarba crede-ma dai jos cam vreo 10 kg sau 15 si jive dai cam 20 kg eu asa am slbit cand eram la dansuri dar poti sa faci si sport aleargari flotari si cel mai important nu manga seara ultima masa se manaca la 18 sau daca 18 30

| mgtow a răspuns:

Faci vreo 2 ore de alergare usoara apoi sambata si duminica odihna.

| LadyInRedInDarkParadise a răspuns:

Pai. E usor sa slabesti. De exemplu dieta cu apa. Trebuie doar sa bei peste 2 litri de apa pe azi si daca poti sa sa storci lamaie in apa. De asemenea fructele de Goji sunt un antioxidant puternic si le gasesti in farmaciile Catena. Si nici un pic de sport nu ar strica delocwinking

| doinitsaandronic a răspuns:

Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume. Plus mult sport si apa

| GYGYLATINO a răspuns (pentru GYGYLATINO):

Deny scuze de greselile de ortografie asa ma incurc cand ma gandesc la fete
inlegatura cu raspunsul meu.

| rapp2020 a răspuns:

Ai putea sa dai bicicleta 30 de miunte, dupa o alergare usoara tot de 30 de miunte, niste scari si sarit coarda.Si eu zic ca ar fi de ajuns sa faci chestia asta de 3 ori pe saptamana;
) si s-ar vedea rezultate claresmug