| SalvatoreLeon a întrebat:

Mereu m-am intrebat ce se intampla daca iti injectezi alcool (wiskey,vodka,gin,coniac, vin, bere)? ca la droguri nu mori bine ma refer atunci imediat dar cu alcoolu cum e? Funda pentru cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Andytza03 a răspuns:

Doamne. Mă minunează când văd astfel de întrebări... Păi cum să fie, atâta timp cât sângele + alcoolul se „combină„ șansele să mori se reduc la 50% dar dacă alcoolul ajunge în stare aproape pură +-10% șansele să mori cresc la 75%-90% laughing

Deci nu te sfătuiesc să încerci. O.o

| SalvatoreLeon explică (pentru Andytza03):

Daca pun o intrebare ce se intampla daca ma arunc de la balcon nu inseamna ca dupa raspuns m-am aruncat laughing asa ma rog de exemplu si daca imi injectez 3-4 ml te imbata pe loc sau ce efecte iti da?

| 141414 a răspuns:

Da, te imbeti mai repede, dar daca injectezi putin, altfel sunt mari sanse sa mori, se practica chestia asta. Dar sa iti zic ceva mai interesant: la petrecerile de tineri, cei care ajung mai tarziu, pentru a fi la fel de beti ca ceilalti, beau "cu fundul", adica isi pun gura sticlaei in fund si continutul curge inauntru si te imbeti rapid. Succes! (Nu incerca!)