Sa mai urmaresti o data filmul in cele mai rele conditii posibile si sa realizezi ca personajele sunt absolut pur fictive.
Buna! da, filmul e destul s scary...eu iti recomand sa te gandesti ca nu are ce sa ti se intample, ca e doar un film, e fictiune. daca nu iti trece, cel mai bine e sa apelezi la un psiholog.nu trebuie sa fii nebun ca sa apelezi la asa ceva. te poate ajuta sa treci peste anumite lucruri. bafta!
Hei!
nu am de ce sa rad,si mie imi ERA frica.
noaptea, gandeste-te:
-daca eu nu am nici o treaba cu spiritele, nu au de ce sa ma bantuie pe mine.sa ma linistesc odata! daca nu o fac, voi ramane toata viata cu o teama si nu este bine!
evita sa mai citesti povesti de groaza, sa te mai uiti la filme horror etc.asa iti va trece.si eu aveam acesta teama si ma uitam noaptea la filme de groaza.ma bagam in pat, inchideam ochii si imi apareau imagini din film in cap.tremuram si nu stiam ce sa fac.nu m-am mai uitat si GATA! am scapat de acesta teama.incerca si tu.
Bafta!
Sa stii ca asta nu e absolut nici o rusine (cel putin din punctul meu de vedere)! N-am vazut filmul si nici nu am auzit de el dar acum am dat un search pe Google Images si m-am speriat . Sincer, eu nu ma uit la astfel de filme si nu imi pot imagina cum de te-ai putut uita la asa ceva 5 ani. Frica asta ar trebui sa se vindece in timp (chiar zeci de ani). Numai tu poti sa-ti invingi frica si sa crezi ca nu ai de ce sa te temi. E forte greu dar nu e imposibil. Incerca sa te uiti la comedii
Si aveti impresia ca mesajele alea de la inceputul filmelor cu AP, 12, 15 sau 18 in cerculet sunt tampenii.
Stii cum se zice, cea mai buna metoda sa combati ceva e sa-l confrunti. Bafta.
Heysi mie mi s-a intamplat asta,in primul rand calmeaza-te! nu ai de ce sa te ingrijorezi asa tare,pana la urma urmei de ce sunt facute filmele horror daca nu sa sperie? o multime de persoane se pot afla in aceeasi situatie,si eu am trecut prin astafiind copila proasta imi trebuiau mie filme de groaza,consecinta:nu dormeam nopti intregi cu lunile,da' dupa ce-mi trecea putin frica,eu iar,hai sa ma uit ca acum nu-mi mai e frica,si mereu pateam la fel am constatat ca am ajuns sa-mi fac rau singura,asa ca de o buna perioada de timp nu m-am mai uitat deloc la filme de genul asta,dar trebuie sa recunosc ca am inceput si sa ma rog seara si dimineata,astfel tot timpul adorm linistita gandindu-ma ca cineva vegheaza asupra mea,si incep tot timpul ziua prin buna dispozitiein orice moment,orice clipa de teama,in care esti pierduta si nu stii ce sa fac,sa te gandesti la Dumnezeu si sa-l rogi sa te ajute,si dupa o perioada ai sa vezi ca te vei simti mai bineincearca sa mergi si la biserica,sa te rogi,sa te spovedesti(atunci cand poti tu si cand simti nevoia),iar seara,cand te pui la culcare iti poti pune sub perna o carticica de rugaciuni, si vei putea dormi linistita toata noaptea, incearca sa nu te mai gandesti la ceea ce-ti poate face rau tie...cauta sa adormi mereu cu ganduri frumoase,pentru ca temerea, negativismul si nesiguranta pe sine poate sa te imbolnaveasca spiritualfii mereu optimista, gandeste-te ca va fi mereu bine
sper ca te-am ajutat si daca mai ai nevoie de sfaturi din partea mea, imi poti lasa idul tau
Tu vrei doar sa o sperii mai tare...
cum mai sa nu scape de asa ceva!? nemaivazand filme si povesti horror va uita de acel film si de spirite.
mai bine ii dadeai si ei un sfat.adica,pune-te in locul ei!
Sall si eu am km aceias problema dar gandeste-te k nu e nimeni k e totul ok si k la final in film se termina cu bine...si mie mi-e frica dar ma gandesc la ceva frumos sau imi imaginez k nu e nimeni acolo sau incearca sa mai vezi odata filmul cu prieteni si ai sa vezi k e ok sper ca ti-am fost de folos mult succes aaaa sau infruntati frica vezi ce se intampla daca te duci sa aprinizi un bek noapte pe intunerik din prima camera in a treia si mergi pe intuneic sau stai putin pe intunerik cu o lanterna si citeste o carte imagineazati cv infricosator si ai sa vezi k nu e nimic si ca nu se va intmpla nimic pop succes in a iti invinge fobia
Si eu am avut teama asta, dar gadestete a e fictiune, si totul e inventat.Si incearca sa nu te mai uiti, ca doar pentru asta sunt cerculetele cu aprobare si varsta.Iti recomand sa te linistesti si gata, iti revi.Pop si anuntama daca mai ai nevoie sa sfaturi.
Daca esti complet sanatoasa, n-ar trebui sa te temi asa de tare pentru ca ai vazut un film de groaza, si sa-ti fie frica si de umbra ta.
Să ştii că şi mie imi era frică de ea. am scăpat de frică după ce m-am uitat la ea umană, e chiar frumoasă, aşa fac la toate filmele care mă infioară şi apoi imi trece
Crede-ma, mi s-a intamplat acelasi lucru, m-am uitat la drag mee to hell, seara cand eram singura acasa, si apoi, m-am bagat in pat si tremuram de frica, crezand ca vine dupa mine, apoi am zis o rugaciune, am intrat pe internet, si m-am uitat la o comedie. Incearca asta, cel putin pentru mine a mers ~!
Pai filmul este aparut in 2002 deci ea are fiind posibila vederea filmului abia dupa jumate de an ea l-a vazut in 2004-2005 deci are ori 10-11 ori alta varianta l-a vazut acum cativa ani are 12-13
Andrei are perfecta dreptate. Povestea mea e foarte asemanatoare cu a ta...Eu am vazut filmul The Ring pe la 7 ani si am avut cosmaruri jumatate de an, mi-a trecut pentru o vreme si dupa iar. Acum am 13 ani si amvazut in urma cu cateva zile acest film si pot sa spun ca nu mai am nimic...Mai priveste odata filmul.
E ceva ok sa iti fie frica. Fric te ajuta sa scapi in multe situatii. Dar ca si sfat: tine cu tine un obiect special, care iti aduce aminte de o persoana iubita, cum ar fi un inel sau cam asa ceva.
Ok. Deci. Ca sa știi, gândește-te mereu ca nimic ce a fost în filmul ala nu exista în realitate. Și atunci gând îți e frica în casa. Respira adânc odată (ca înainte sa bei shoturi) și duté in locul unde ți-e frica sa te duci din casa ta. Și dacă tot îți e frica îți poți sfinți apartamentul și atunci vei fi sigura ca nu exista nici o fantoma. Nimic în casa ta. Cat despre frica ta când ești pe afara. Dacă nu ești ateista atunci îți poți face cruce și gândește-te mereu cu îndrăzneală ca Dumnezeu e cu tine și ca te va ajuta și oricum nu exista nimic din filmul ala. Dacă nu merge poți vorbi cu un psiholog el sigur te va ajuta.
E ceva normal sa îți fie frica. Ca suntem oameni. Frica va trece cu timpul. Appo. Tipa aia din film nu e chiar atât de scarry. Ti se pare ție pentru ca nu vrei sa te uiți la ea pentru ca îți e frica. Uita-te la fata ei și o sa vezi ca e doar o masca și nici nu e chiar atât de realistic. P. S. Poți viziona filme de groaza cu comedie. (chiar exista asa ceva. Încearcă)