Nu e un lucru rau ca ti-a disparut. E normal, cred. Nu apare tot timpul chiar. E mai grav cand este abundenta sau isi schimba culoarea.
Bună!
"Scurgerea vaginală alb gălbuie" despre care spui este secreţia vaginală NORMALĂ şi o vei avea până la menopauză ( întreruperea fiziologică a ciclurilor menstruale ).
Doar că, aspectul/"cantitatea" secreţiei vaginale normale DIFERĂ în funcţie de perioada de fertilitate în care te afli.
Vezi mai multe detalii la linkul :
http://www.mamicamea.ro/sanatate-femei/secretia-vaginala-normala.html
Dacă acea scurgere/secreţie NU are miros urât/deranjant şi NU este însoţită de mâncărimi sau usturimi, şi dacă are o culoare albă/transparentă ( eventual puţin spre roz ) atunci NU ai de ce să te îngrijorezi.
Chiar dacă, acum, a "dispărut", stai liniştită că va reapărea!
Toate cele bune.
Multumim bursuc001, chiar daca nu esti fata, stii foarte bine chestiile astea de-ale fetelor! :-)
Bună, @MarianaDaia!
Mulţumesc pentru apreciere.
Într-adevăr, mă pricep deoarece am 42 de ani şi "ceva" studii în domeniu
O zi frumoasă.
Buna, bursuc001!
Ma gandeam eu ca niste sfaturi asa de bine documentate nu pot veni decat de la o persoana cu,, ceva'' studii in domeniu, si, bineinteles, de la o persoana cu un anumit caracter! Am urmat link-urile recomandate de tine si mi-au fost de mare ajutor! Iti multumesc mult! :-)
Mulţumesc ( încă o dată ) pentru apreciere
Mă bucur că acele link-uri v-au fost de folos.
Toate cele bune.
Buna! Se numeste ovulatie, apare cand esti aproape de menstruatie (in jur de 28 de zile). O zi buna!
Buna. Nu te speria.Nu e nimic grav. Aceasta secretie e normal sa curva inainte de menstruatie si dupa. La toate fetele e la fel. Incearca sa porti tampoane zilnice, adica de alea mici si subtiri care nu te incomodeaza si nu te deranjeaza cu nimic. Pt igiena :*
Buna...eu stiu de chestia aceea.dar nu aceea am intrebat..am intrebat ca de ce mi-a disparut..ca eu aveam aproape zilnic si acum nu mai am secretia aia mi-a disparut
A scuze. Pai nu trebuie sa te sperii.Nu cred ca poate fi nimic grav. Sau daca consideri ca e grav du-te cu mama ta la medic.(Desi cred ca ar fi inutil):*