| Pavlov_Manu_1990 a întrebat:

pls am senzația de greață, am luat no-spa, Liv52 și am băut ceai de mușețel ca să îmi calmez ficatul și stomacul, dar tot nimic, help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, Liv 52 se ia pentru ficat, dar se ia ca tratament 1 flacon sau 2, pana se termina, nu ocazional cand iti este rau, ca nu ajuta la nimic.
Eu m-am referit la No-Spa care este un drog sintetic si care face mult mai rau ficatului, decat o limonada organica si naturala.
"Drotaverine is an antispasmodic drug, used to enhance cervical dilation during childbirth. It is structurally related to papaverine, is a selective inhibitor of phosphodiesterase 4, and has no anticholinergic effect".

Deci, bea 2-3 limonade ca sunt un substitut natural, excelent in loc de No-spa.

4 răspunsuri:
| Pavlov_Manu_1990 explică:

Pls nu place

| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa nu mai iei pastile pentru fiecare senzatie de greata, bea o limonada cu apa, zeama de lamaie si miere de albine, ca-i mai sanatosa si nu-ti afecteaza deloc ficatul si stomacul.

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Violleta2022):

Liv 52 e pur și simplu un amestec de plante uscate care au vitamine și lucruri esențiale ficatului

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Violleta2022):

Ok thx