| Scumpylika a întrebat:

Scuzati categoria dar e foarte urgent! Mama mea crede ca si-a luxat incheietura! E foarte tarziu afara deci nu putem merge pa spital....mentionez ca a cazut dramatic pe scari...m-am speriat ingrozitor.Am incercat sa o bandajez, dar a refuzat spunand ca e ok(cu siguranta mintea), am observat ca incheietura e inflamata si am aplicat o crema mentolata cu miros neplacut numita BENGAY.Stiti cumva niste leacuri batranesti pana maine cand mergem la spital? Va rog e mama mea! FundaVOT! crying((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Compresa cu apa rece
DAR spun sa suni la salvare sau luati un taxi la spital.Gandeste-te ca o va durea toata noaptea iar acolo o vor trata cu calmante
Sanatate mamei... fugi la ea.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu ai altă soluţie decât să mergi la medic.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| BSwwatch a răspuns:

Compres cu apapa rece, pentru umflatura, o punga cu gheata eventual!

| mona a răspuns:

Pana dimineata e bine sa se faca cu crema,, bengay,, iar maine la prima ora mergi cu ea la medic

| Giu18 a răspuns (pentru vandrei):

Nu e adevarat. Salvarea trebuie chemata cand chiar ai nevoie indiferent de circumstante, daca nu are cum sa mearga la spital atunci de ce sa nu cheme salvarea?happy

| Spayma a răspuns:

Cheama salvarea. deoarece doctorii o sa o ia mai bine in considerare pe mama ta. si leacuri pai compresa cu apa rece si sa se frece usor cu crema.

| Giu18 a răspuns:

Compresa cu apa rece! Punga cu gheata. happy si maine urgent sa mergeti la spital. Sanatate mamei.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru vandrei):

Nu poti stii ce este; un calmant o ca ajuata sa treaca peste acesta noapte.