Salut! Și mie mi sa întâmplat și este un fel se inflamație la stomac. Ar trebui sa mergi cât mai repede la medic deoarece și eu am stat destul de mult asa și am neglijat faptul ca ma durea stomacul și am ajuns în spital asa ca mai bine te duci cât mai repede la un control.
Multă sănătate, pa pa!
Doar medicul poate sa te ajute cu problema care o ai.Nu suntem medici sa iti punem tot felul de diagnostice, te poti speria mai tare daca se apuca cate unul si altul sa-si dea cu parerea.Pot fi multe probleme, poate tu ai una banala, gen o indigestie, dar REPET doar medicul te va ajuta.Sanatate!
Buna
Sfatul si parerea medicului sunt cele mai corecte si indicate.
Asa ca, nu amana vizita la medic si doar asa vei afla ce te supara.
Am si eu problema asta, dar cel putin eu stiu ca iau tratament si nu prea am mai luat protector pentru stomac.
O seara buna
Stomacul nu are legatura cu plamani, inima are legatura directa cu ei, intrebarea e unde anume e durerea? esti constipata? ai diarie? ficatul poate da dureri, de aia e importanta locatia dureri si daca te doare mereu
Ma doare mai mereu, in partea stanga, unde se termina coastele jos cu vreo 4 cm mai jos ma doare.
Eu te rog sa faci o ecografie cu internare in spital pentru o zi la ascar,plus analize de sange,ekg, tensiune, ecografie abdominala, radiografie la plamani nu fi nepasatoare cu sanatatea ta doctori spun esti tanar esti sanatos nu-i asa, si eu am avut probleme si greu am reusit sa fac analize
anonim_4396 întreabă: