Nu e sanatos sa mananci mai putin de 1000 de calorii pe zi, deci sa nu mai scazi din ele. Caloriile pe care le mananci se ard si prin activitatile normale pe care le faci adica de exemplu cand faci curat, cand te uiti la TV, pana si cand dormi doar ca mai putine se ard. Ideea e ca nu trebuie sa mananci mai putine de 1400 pentru ca la efortul pe care il faci si arzand deci cele 564 plus cele din activitatile de zi cu zi vei slabi in mod clar adica automat vei arde peste 1400, doar ca nu dintr-o data vei deveni slab ci usor, usor vei observa, fiindca intr-o saptamana nu se vede decat maxim un kil dat jos. Dupa macar 2 saptamani se vad. Acu depinde si cat vrei sa slabesti, trebuie sa ai rabdare si incearca sa mananci si lamaie sau ardei iute ca ajuta metabolismu sa arda mai repede.
La 17 ani si 1.60m ar trebui sa ai maxim 50kg.
Ca sa poti slabi, trebuie sa mananci maxim 1200 calorii pe zi si sa faci sport, cam 1 ora pe zi.
De ce vrei sa mai slabesti? la intaltimea ta greutatea aia e ok. Daca te freci cu regimuri la varsta ta, mai ales cand n-ai nevoie de ele o sa iti faci mai mult rau decat bine.
Scuze! am vrut sa scriu 160 la inaltime. Cat despre motiv, vreau sa ma simt si sa arat mai bine
La 160cm este cam mult 75, 5kg.Mananca sanatos si fa cat mai mult sport.Eu folosesc aplicatia Six pack in 30 Days. Poate nu o sa slabesti foarte mult(doar daca mananci foarte putin si fara paine), dar masa musculara sigur o sa pui.Ca desert iti recomand merelesau batoanele de la fitness, eu mananc unul in fiecare dimineata.
Stiu dar daca ard in jur de 550 de calorii pe zi, trebuie sa mananc mai putin de atat ca sa slabesc? Eu folosesc Nike Training Club pentru exercitii, dar nu sunt sigur daca mananc prea mult