Sora mea poarta de 5 ani aparat dentar (1-mobil.4-fix) si nu doare daca e dentistul bun, de exemplu dentistul sorei mere nu la taiat bine si a ramas o sarma care ii intra in gingie, nu putea nici sa vorbeasca.dar nai de ce sa-ti faci griji.cu cat il pui mai repede cu atat scapi mai repede de el
0,nu doare,am avut,iti face o radiografie, cand mi-am facut eu asa era, ia o,, amprenta" a dintilor si face modelul aparatului, e complicat cai trebuie sa il speli din cand in cand dar nu doare
NU prea e o durere; mai mult e o senzatie ciudata (e ciudat cand iti sta ceva permanent in gura).
Dupa 2 saptamani maxim o sa uiti ca il mai ai; asta doar daca nu cumva te inteapa o sarma, sau ceva de genul acesta.
Daca te doare foarte tare si dupa vreo 3-4 zile inseamna ca nu e ceva in regula cu aparatul si ar trebui sa mai treci odata pe la stomatolog!
Sa stii ca nu doare absolut deloc.Va durea un pic atunci, pe la mijlocul duratei, adica atunci cand va mai trebui sa mai stai cu aparatul vreo 1 an jumate.
Pe mine ma doare siacum ma doare de imi vine sa mi-l smulg dar na sufera baba la frumusete dinti de cal
Imi amintesc anul trecut, cea mai buna prietena si-a pus aparat dentar, si dupa ce-a venit de la dentist aveam ore... la scoala in a 2a pauza m-am speriat groaznic! plangea si era toataa rosie la fata. x_x presupun ca doare 20 pe o scara de la 1 / 10... nu stiu n-as vrea sa te descurajez. succes
Prefer niste raspunsuri din propria experienta, dar din care imi povestesti tu aici nu e vorba de aparat dentar ci de sarma ghimpata. o.o
Scuza-ma stiu ca nu te-am incurajat. n-as fi vrut sa te mint. Probabil conteaza mult si defectele dentare care le ai. daca trebui sa-l ti 3 luni banuiesc ca nu sunt asa mari, ea inca il are. deci .
Mi-am pus azi aparatul si nu ma doare absolut deloc. sper sa fie asa si zilele urmatoare. Pe sora ta a durut-o a doua zi?
Nu......deloc.acum e foarte bucuroasa ca il scoate inainte de majorat. Sper sa ai dinti frumosi!
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: