| Monyyyyy a întrebat:

Hey, voi când v-ați scos măselele de minte prin operatie ați fost ziua următoare la munca? Eu am deschis tare greu gura cu prima măsea și mai trebuie 3 și urmează sa ma angajez și la toamna trebuie sa incep sa scot și restul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Invictusman2025 a răspuns:

Îți doresc mult succes happy
Și eu cred că vei rezista.

8 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

Anunță șefii, superiorii de procedura ce urmează să o faci.
La 3 masele te operezi sau ți le scoți? Daca nu e de minte te poți duce la munca dar o zi ar fi ideal sa stai acasă.

| Monyyyyy explică (pentru Invictusman2025):

E de minte, trebuie sa le scot și trebuie operație și una e urgentă ca e ieșită un colț

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu că a doua zi, de la dentist am mers direct la munca...

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Monyyyyy):

Deci 3 sau 4 in total o să scoți? Câți ani ai daca nu deranjez? Cam multe probleme ai, nu e indicat sa lucrezi până nu rezolvi problemele cu măselele, că nu o să poți lucra în astfel de condiții, nu o să fii concentrata la locul de munca. Ai răbdare până rezolvi apoi poți să lucrezi.
O sa ramai fara 3 masele te va costa enorm implanturile.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

O zi trebuie sa stai cel puțin să nu soliciți organismul, trebuie sa te relaxezi o zi.

Trebe încă 3 da nu toate o dată, dacă nu prind job asta nu mai găsesc, e f important acum asta e oi rezista sper am 24 ani

Mulțumesc mult ????

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Monyyyyy):

Însănătoșire grabnică! Ai grija de tine happy