Nu manca carbohidrati. Bea multa apa (plata). Nu mai bea bauturi carbogazoase. Exercitii optional, dar slabesti mai repede daca faci exercitii. Eu tin dieta asta si am slabit 1 kg pe saptamana. Poti manca carne, legume, fructe. Lasi painea. Cantitati, depinde de inaltimea varsta si sexul tau asa ca nu vreau sa-ti dau informatii false. Si daca vrei sa scazi din calorii, foloseste loseit.com sa notezi tot ce ai mancat ca sa-ti fie mai usor. Bafta!
Terminati cu dietele voastre de nota 0! Asa..Deci. Cumpara-ti CD-UL de la Colon Help care il primesti cu tot cu o carte care scrie o dieta eficienta. Costa 50 ron este foarte putin. Eu stiu ca functioneaza deoarece mereu cand o vizitez pe o amica de-a mea face exercitii de pe cd-ul ala si face febra, si intr-adevar se vad rezultatele la ea. Am incercat si eu sa vad cum este, desi n-am probleme cu greutatea, si am facut o febraa.:o A 2-a zi slabisem 1 kg pe cantar. Si mi-am propus sa nu-l mai incerc deoarece sunt bine asa cum sunt cu kg pe care le am.
Deci..Cumparati CD-ul!
O sa vezi rezultate. In maxim 2 luni esti perfecta.
Bafta. :*
Mersi desi nu stiu de unde as putea sa mi-l iau
Esti din Bucuresti?
Pai mai intai ar trebui sa nu mai mananci shaorma la ora 5 dimineata cand iesi din club cu preten@sh11. #1 Bye.
Sincer chiar nu am mancat shaorma niciodata
Draga, sa stii ca nu ne arde de glume proaste.
Nu, din bacau
3 mese pe zi pana in ora 6 seara iar la nici o masa sa nu te saturi, bei doar apa plata si alergi cate 1-2km in fiecare zi
C a sa nu bagi in tine toate pastilele de slabire trebuie sa faci 2 ore de exercitii fizice pe zi timp de o saptamana.
mult noroc