| cici96 a întrebat:

Hey, ziceti-mi si mie un program mai strict cu care as putea scapa de burta! as vrea sa incep de maine si sa scap de ea pana in septembrie! sad va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Săsăran_Dragoș_1996 a răspuns:

Nu manca carbohidrati. Bea multa apa (plata). Nu mai bea bauturi carbogazoase. Exercitii optional, dar slabesti mai repede daca faci exercitii. Eu tin dieta asta si am slabit 1 kg pe saptamana. Poti manca carne, legume, fructe. Lasi painea. Cantitati, depinde de inaltimea varsta si sexul tau asa ca nu vreau sa-ti dau informatii false. Si daca vrei sa scazi din calorii, foloseste loseit.com sa notezi tot ce ai mancat ca sa-ti fie mai usor. Bafta! happy

9 răspunsuri:
| theStraightEdgeSavior a răspuns:

3 mese pe zi pana in ora 6 seara iar la nici o masa sa nu te saturi, bei doar apa plata si alergi cate 1-2km in fiecare zi

| qLoveSmileღ a răspuns:

Terminati cu dietele voastre de nota 0! Asa..Deci.laughing Cumpara-ti CD-UL de la Colon Help care il primesti cu tot cu o carte care scrie o dieta eficienta. Costa 50 ron este foarte putin. Eu stiu ca functioneaza deoarece mereu cand o vizitez pe o amica de-a mea face exercitii de pe cd-ul ala si face febra, si intr-adevar se vad rezultatele la ea. Am incercat si eu sa vad cum este, desi n-am probleme cu greutatea, si am facut o febraa.:o A 2-a zi slabisem 1 kg pe cantar. Si mi-am propus sa nu-l mai incerc deoarece sunt bine asa cum sunt cu kg pe care le am. happy Deci..Cumparati CD-ul! happy O sa vezi rezultate. In maxim 2 luni esti perfecta.

Bafta. :*

| cici96 explică (pentru qLoveSmileღ):

Mersi happy desi nu stiu de unde as putea sa mi-l iau sad

| CleverAdvisor a răspuns:

Pai mai intai ar trebui sa nu mai mananci shaorma la ora 5 dimineata cand iesi din club cu preten@sh11. #1 Bye.

| cici96 explică (pentru CleverAdvisor):

Sincer chiar nu am mancat shaorma niciodata straight face

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru cici96):

Esti din Bucuresti?

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru CleverAdvisor):

Draga, sa stii ca nu ne arde de glume proaste. happy

| cici96 explică (pentru qLoveSmileღ):

Nu, din bacau straight face

| Ancuツ a răspuns:

C a sa nu bagi in tine toate pastilele de slabire trebuie sa faci 2 ore de exercitii fizice pe zi timp de o saptamana.

mult noroc