| Saran_Marinela_1999 a întrebat:

Heyy ) astazi am mancat dimineata : o felie de torta, 2 biscuiti, la amiaza :piept de pui, salata de rosii si castraveti, 3 biscuiti si o clatita cu visini, iar la cina am mancat piept de pui iarasi cu salata si o inghetata... e mult? ma ingras? spuneti-mi va rog am nevoie love struckx

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca vrei sa te ingrasi? Atunci tine-o tot asa vreo doua saptamani, cu siguranta o sa te ingrasi cateva kilograme.

| Saran_Marinela_1999 explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu vreau sa ma ingras sad vreau sa raman cu sunt acum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Saran_Marinela_1999):

Pai si atunci de ce mananci atat? laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Saran_Marinela_1999):

Problema în cazul tău este doar atunci dacă consumi cantitatea aceea de dulciuri zilnic. Nu este problema în caz că ți se întâmplă câteodată să mănânci multe dulciuri, însă nu zilnic! Un desert pe zi este recomandat, însă nu mai mult de atât! happy Depinde și de organismul omului, eu de exemplu nu m-aș îngrășa dacă aș mânca 2 kilograme de dulciuri pe zi laughing, având în vedere că sunt hiperactiv. Multe persoane nu reuşesc să se abţină de la consumarea alimentelor dulci, la fel ca în cazul altor dependenţe. Întocmai ca drogurile, zahărul stimulează aceleaşi zone din creier ca şi droguri precum nicotina şi cocaina, elibereză dopamină în sistemul de recompense al creierului şi oferă "plăcere". Consumul de zahăr conduce la probleme de greutate. Atenție! produce dependența și s-ar putea să devenim nehaliți laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Syndre a răspuns:

Nu te îngrași într-o zi, pui să zicem 300-500 grame, dar nimic sesizabil. Problema e atunci când mânânci aiurea zilnic.
Oricum, tu pari să fi mâncat destul de aiurea, dar depinde și de câte calorii arzi(variază în funcție de vârstă, sex, greutate, activitate etc).

| DrLolo a răspuns:

Nu nu te vei ingrasa azi dar daca faci asta mereu fara sa faci efort sa alergi sau ceva cu siguranta vei lua in masa

| DrLolo a răspuns:

Trebe si efort fizic si incearca sa manci mai putine dulciuri

| Saran_Marinela_1999 explică (pentru DrLolo):

Mersi mult... dimineata am alergat undeva vo 15 min..totusi sper ca n-am pus prea mult sad sad sad

| Saran_Marinela_1999 explică (pentru DrLolo):

Mersii...sper totusi sa nu fi pus prea mult sad sad sad