Asta cu pisica alba am patit-o si eu. Este posibil sa fie de la stres sau de la oboseala. Inima nu doare, iar halucinatiile de care zici nu au nicio legatura cu inima. De fapt simptomele de care ai zis tu nu prea au legatura. Ametelile sunt cauzate de lipsa oxigenarii creierului sau de la tensiunea scazuta, amortirea manii poate fi cauzata de birou, daca stai foarte mult cu mana pe birou si ametelile si amortirea mainii pot fi cauzate de asemenea si de un inceput de spondiloza. Intepaturile nu au nicio legatura, astea sunt semnale ale creierului. Iar muschii care se zbat sunt semnul unei lipse de calciu sau magneziu. Du-te si fa-ti niste analize la sange si verifica-ti tensiunea. Inima nu prea da astfel de reactii.
Multumesc pentru raspuns! :* Voi urma sfatul vostru si voi merge la medic.
Ai putea avea probleme cu inima, lipsa de anumite minerale din organism (calciu si magneziu, dar nu numai), dar si halucinatiile pot avea si o cauza nervoasa. Trebuie sa te consulte un medic si sa faci investigatii (EKG si ecografie cardiaca, EEG, analize de sange).
Multumesc pentru raspuns!:* si voi merge sa`mi fac niste investigatii. Problema e ca nu`mi prea place la doctor.