| cosminamiruna a întrebat:

Heyy! Buna TPU. In ultimele luni am avut ceva probleme de sanatate gen : ameteli, palpitati, imi amorteste mana stanga, respir greu, am pulsul destul de mare,am unele halucinatii [ vad obiecte care se misca dar cand ma uit mai bine sunt in acelasi loc, sau vad o pisica alba care trece prin fata dormitorului parintilor mei], ma inteapa diferite parti ale corpului, ma doare inima, mi se zbate ochiul sau muschii,mi se face foarte cald,sunt irascibila, ma enervez repede si imi mentin aceasta stare pe tot parcursul zilei, nu am pofta de mancare, etc. Mama zice ca am lipsa de calciu dar nu sunt sigura. As putea avea probleme cu inima? Ofer fundita. Sper sa ma ajutati Va Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Asta cu pisica alba am patit-o si eu. Este posibil sa fie de la stres sau de la oboseala. Inima nu doare, iar halucinatiile de care zici nu au nicio legatura cu inima. De fapt simptomele de care ai zis tu nu prea au legatura. Ametelile sunt cauzate de lipsa oxigenarii creierului sau de la tensiunea scazuta, amortirea manii poate fi cauzata de birou, daca stai foarte mult cu mana pe birou si ametelile si amortirea mainii pot fi cauzate de asemenea si de un inceput de spondiloza. Intepaturile nu au nicio legatura, astea sunt semnale ale creierului. Iar muschii care se zbat sunt semnul unei lipse de calciu sau magneziu. Du-te si fa-ti niste analize la sange si verifica-ti tensiunea. Inima nu prea da astfel de reactii.

3 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Ai putea avea probleme cu inima, lipsa de anumite minerale din organism (calciu si magneziu, dar nu numai), dar si halucinatiile pot avea si o cauza nervoasa. Trebuie sa te consulte un medic si sa faci investigatii (EKG si ecografie cardiaca, EEG, analize de sange).

| cosminamiruna explică (pentru Empathizer):

Multumesc pentru raspuns!:* si voi merge sa`mi fac niste investigatii. Problema e ca nu`mi prea place la doctorlaughing.

| cosminamiruna explică (pentru OoBunnyoO):

Multumesc pentru raspuns! :* Voi urma sfatul vostru si voi merge la medic.