| gehf a întrebat:

Heyy
Mă numesc Beatrice și sunt pe clasa a 11-a. Ieri mi-am rupt piciorul (tibia) și mi l-a pus în ghips.
Voi sta 2 luni așa... Menționez ca ghipsul acoperă întreg piciorul de la talpa pana la coapsa (degetele sunt descoperite). Ideea e ca medicul mi-a recomandat sa stau acasă, dar eu sincer m-aș duce la școală pentru ca altfel aș pierde foarte multe ore. Credeți ca e o problema dacă mă duc la scoala cu piciorul în ghips? Exista vreun risc medical? Ati avut careva experiențe similare?

P.S. Am clasa la etajul al treilea deci ar fi foarte greu logistic laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns:

Mama ta poate sa sune sau sa mearga la secretariat si sa explice situatia, poate se poate sa faceti schimb de sali de curs cu o alta clasa cat timp ai piciorul in ghips. Poti sa vorbesti cu medicul de familie dar sa vezi si cum te simti, 2 luni e foarte mult de lipsit de la scoala.