anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy! Spuneti-mi si mie cand tii dieta ce trebuie sa mananci dimineata, la pranz si seara si ce sa nu mananci..ca sa scapi de burticabig grin. dau funda...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci, o viață echilibrată cu mișcare fizică zilnică.
Exclus înfometarea.
Pa, pa.

| AnDrEeA8039 a răspuns:

Dimineata poti manca o felie de unt cu gem si ceailove struck
La pranz ce vrei tu dar sa nu exagerezi si fara paine, iar ca desert un fruct:*
Si seara ceva usor cum ar fi un iaurt...
Mult noroc si sper sa reusesti sa tii dieta caci eu tot incerc si nu imi este prea usor>big grin

| KittyKa a răspuns:

Iti spun eu cum este mai bine:
- Fara paine, DELOC, nu mananci deloc paine si slabesti garantat, trebuie doar sa ai ambitie.
- Fara fainoase/ cereale, deloc, ele ingrasa foarte mult, exact ca painea.
- Fara dulciuri/ sucuri ( sucurile naturale da ).
- Mananca fructe/ legume.
-Bea multa apa.
-In nici-un caz sa mananci dupa ora 6! Crede-ma, slabesti, sunt adevarate zvonurile!
-Este de ajuns sa te duci acasa urcand pe scari ( asta daca ai lift ) cand vii de la scoala, asa nu mai trebuie sa mai faci abdomene, dar cu cat mai mult, cu atat mai bine!winking
- Mananca carne/ inlocuieste fainoasele cu carnea. Stiu, suna prostesc. Dar CREDE-MA ca merge! Am observat ca daca mananc carne in loc de fainoase slabesc mai mult! Si asta este din cauza grupei mele sangvine, 0+winking
Bafta la slabit, si eu sunt, insa este un pic cam greu, trebuie sa ai mult ambitie sa rezisti la ducliuri :/.

| Amiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Incearca sa mananci mancare care contine foarte putine calorii. Eu nu am prea facut acest lucru, dar timp de 2 saptamani in fiecare seara am facut cate 30 flotari si 50-70 abdomene. si chiar mergehappy

| oanarcx a răspuns:

Mic dejun:
-o portocala sau un suc de portocale ori 2 kiwi
- lapte degresat sau semidegresat
- un biscuite sau o felie de paine integrale prajita
Gustare de dimineata:
- sandvis din paine integrala cu sunca slaba, mezel de curcan sau branza degresata
Pranz:
- legume fierte sau salata de legume crude cu paste (45 g. paste cantarite crude)
- carne slaba, iepure, curcan sau pui fara pielita (150 g.) sau peste alb (200 g.)
Gustare de seara:
- 1 portie de fructe proaspete
- iaurt bio degresat
Cina:
- supa sau piure de legume ori salata
- ou tare sau omleta cu legume ori peste alb (200 g.) sau pui ori curcan fara pielita (150 g.)
- o portie de fructe