Buna.Sa stii ca nu gandeste nimeni logic si rational 24/24, ci e doar o fatada.Pe interior suntem toti majoritar emotie plus ganduri haotice, insa fiecare face fata intr-un mod diferit, si de aceea ti se pare ca ceilalti nu trec prin aceleasi trairi.
Suna ca si cum baza pe care ti-ai construit pana acum fiinta ta, cu tot ce inseamna personalitatea si trairile, a fost daramata de diagnosticul medical gasit. Eu cred ca vei putea sa iti reiei ritmul si sa iti restabilesti linistea pe care o aveai inainte, insa trebuie sa muncesti mult. Nu esti doar un diagnostic, asa ca lasa prostiile sau gandurile de suicid deoparte.
Esti o persoana valoroasa, indiferent ce se intampla. In locul tau mi-as pune intrebarea: daca de cand ai fost mica si pana acum acest diagnostic nu te-a afectat deloc, in prezent de ce il lasi sa te darame psihic?
Mai adaug sa vorbesti si cu parintii tai.Ei cred ca te vor putea lamuri cel mai bine.
Mai bine ai merge la psiholog/ psihiatru. El va știi ce e de făcut cu problema asta. S-ar putea să fie și din alte cauze ce ai tu. Poate primești bullying la școală, râd colegii de tine etc etc.
Nu te gândi că nu o să faci nimic în viață. Sunt unii cu probleme mentale tot felul și au ajuns la un rang înalt. Dacă o să te gândești în continuu la chestia asta normal că o să ajungi la suicid. Poți să te lămurești și cu mama ta despre chestia asta.
Fii mai optimist!
Nu ajută cu nimic psihologu' știe să-și i-a leafa, rar găsești unul bun
La psihiatru am fost, am stat 3-4 luni pe antidepresive după nu le-am m-ai luat pentru că mă simțeam binee
Aici depinde și de fiecare cum interpretează viața, mersi oricum pentru răspuns!
Apropo de bullying nu primeam dar eram foarte timidă, adică ieșeam din bancă mergeam până la magazin să-mi iau ceva de mâncare și înapoi în băncuță?
Încearcă să-ți faci prieteni pe la școală/liceu. Dacă doar te miști de la baie în bancă și din bancă până la gunoi atunci nu vei învăța să ai o relație stabilă de prietenie. Iar atunci când vei avea o relație ( cu un băiat ) vei da greși din prima deoarece nu ești obișnuită cu oamenii.
Și eu cred că voi reveni din nou pe linia de plutire dar cu multă grijă și acceptare a ceea ce sunt, și da, cum ai spus și tu nu un diagnostic spune ce sunt sau cine sunt, probabil lipsa de activități și izolarea m_au făcut așa cel mai sigur, în legătură cu părinții, nu stau bine cu ei
Foarte adevărat, o să-mi mișc hoitul și o să mai ies mulțumesc mult pentru sfaturi îți doresc numai bine!
anonim_4396 întreabă: