| Pinki16 a întrebat:

Hi! Aseară am avut o tulburare de somn, mi-a spus mama că a auzit din camera mea la ora 1 noaptea niste zgomote asa că a venit să vadă ce fac fiind obisnuită din cauză că noaptea stau până târziu de obicei, mi-a mai spus că atunci când a intrat în cameră m-a văzut stând în sezut pe pat certându-mă cu fratele meu care nici nu era în cameră și gesticulând totodată cu mâinile. Nu-mi amintesc nimic din toate astea și chiar sunt curioasă din ce cauze s-a întâmplat această tulburare fiindcă nu am mai pățit-o în viața mea. Vreau să menționez că nopțile trecute nu prea am dormit (3-4 ore pe noapte și am mai avut zile la rând în care dormea tot atât sau chiar mai puțin și n-am pățit-o) și am 14 ani. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaraClarice a răspuns:

Poate fi din cauza stresului, a alimentație. Mie mi se întâmpla când mâncam dulciuri seara.
Există persoane care gesticulează in somn, vorbesc, unele o iau la fugă, altele țipă sau te trag de par. Nu cred că ce ți s-ar întâmplat poate fi o tulburare. Sunt mulți oameni care experimentează astfel de lucruri și nu au niciun fel de problema.

4 răspunsuri:
| Demidol a răspuns:

Hahaha, ai visat urat. Si cum probabil ai neintelegeri cu fratele tau, visul tau a fost atat de puternic, incat te-ai si ridicat din pat si gesticulai.
Rezolva neintelegerile cu fratele, impacati-va si nu vei mai face asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Erai în transă. Trăiai propriul vis. Dacă e o dată e ok. Dacă e des, e nașpa.

| Pinki16 explică (pentru Demidol):

Nu-mi amintesc să fi visat ceva în noaptea aia. M-am certat cu fratele meu dar nu e ceva atât de grav. în plus am avut certuri și mai și cu el dar totuși nu am mai făcut asta. Acum a fost chiar prima dată din viața mea când m-am ridicat în sezut, în somn, vorbeam singură tot în somn și în plus mai și gesticulam. chiar m-am speriat când mi-a povestit mama că eu am făcut asta. a da și urât n-am mai visat de luni bune fiindcă în general eu nu prea visez.

| Demidol a răspuns (pentru Pinki16):

Este prima data in viata ta cand afli ce faci.
Nimeni nu isi aminteste toate visele. Si chiar daca de data asta nu te-ai certat prea tare, subconstientul tau e afectat de aceste certuri.
Impaca-te cu fratele tau, nu va mai certati deloc si nu vei mai pati asta.