Pentru inceput ar trebui sa stii ca nu conteaza catusi de putin de unde ai ochelarii. Eu spre exemplu am ochelari de protectie (fara dioptrii) cu lentile organice de la HOYA (filtru de dezaburire, antireflex si anti-oil) pe rama POLICE - deci eu de unde am ochelarii?!?! Conteaza foarte mult sa fie o rama care sa-ti placa, asta este si motivul pentru. care exista atatea modele, dupa care iti alegi lentilele si filtrele in functie de necesitati. Ii am de 1 an jumate si nu am nici o problema cu ei, nici eu nu-i tin in "puf", dar acum depinde si ce ai de gand sa faci cu ei, daca o sa-i folosesti exact pentru ceea ce ai mentionat vor avea viata lunga, daca ai de gand sa-i porti si sa sudezi ceva in acelasi timp, atunci nu vor avea viata lunga . Sa-i stapanesti cu placere. Toate bune!
Nu sunt replici, sunt originali! Au fost comandati din Italia si in cateva zile(6-7) o sa imi vina.Am vazut si probat modelele in cabinet iar apoi mi-au zis ca in 2-3 saptamani o sa imi soseasca.Nu cred ca sunt replici deoarece am dat 1135$(mai cu exactitatea)pe ei si am platit deja bani.
___Enzo întreabă: