| Mihaelcik17 a întrebat:

Hi! Vreau si eu sa adaug kiteva kilograme.Am 1.70 si 43 de kilograme sadsunt foarte slaba si nici hainele nu stau bine pe mine...heelp me pls sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Medema a răspuns:

Mananca seara tarziubig grin

| Oannaa30 a răspuns:

Buna.Si eu sunt slabuta desi sunt scunda, Nu-ti ramane decat sa papi oricand( fara faza cu "dupa 6 gata cu mancarea".nu stiu,ceva vitamine insa ai grija ce vitamine pentru ca nu toate sunt prea bune si neaparat prescrise de medicul tau. Oricum priveste partea plina a paharului, fotomodelele sunt ff slabe,, deci ai avea sanse si multe fete ar face orice sa aiba proportiile tale.asa ca iubeste-ti corpul asa cum este. pupici

| smile20000 a răspuns:

Incerci sa mananci cu grasime dar nu exagerat! sau sa mai mananci seara tarziu

| 이벨 a răspuns:

Mai bine mai slaba decat mai grasa. Daca mananci mult si vezi ca totusi ca nu te ingrasi ai putea avea hipertiroidism. Ar trebui sa mergi la medic.

| Johnny1995 a răspuns (pentru smile20000):

Unele persoane nu se ingrasa la varsta tahappy si eu am 1.80 am 16 ani si am 60 de kg

| Johnny1995 a răspuns:

Unele persoane nu se ingrasa la varsta ta smugeu in locu tau nu mias mai face probleme si eu am 1.80; 16 ani si 60 de kg :*

| GenetiX a răspuns:

Ramai gravida.