Pai la febra 39 grade se cheama ambulanta!
vrei sa-l omori?
nu ai ce sa faci... sper ca nu e prea tarziu.
si asa, ambulantale intarzie cel putin o juma de ora, moare lumea cu aia.
bafta si sanatate!
Compresele cu otet-lasi pana se usuca si tot asa in timp ce chemi o ambulantza.
Cheama repede ambulanta! Este foarte periculos.Du-l repede la medic! Totusi dac nu vrei, taie un cartof feli, si pune-i pe talpa feliile de cartof. Funda?
Pune-i comrese cu apa rece pe frunte si da-i sa bea multa apa (4l pe zi) la temperatura camerei-mai caldute.
Inmoaie`i sosetele in otet si incalta`l ca ele. Daca febra nu scade si nu vrei sa suni Salvarea.Desi asta ar trebui sa faci, poti sa iei un cearsaf si sa il umezesti un pik...Si s ail invelesti ca el. In caz ca are si frisoane, inveleste`l bine si fa "trucu" cu sosetele`! Cel mai bine ar fi sa chemi o ruda sau salvarea
E un leac babesc de ep la tara.
Iei o pereche de ciorapi ii bagi in apa, ii storci si bagi jumatate de ciorat in oret apoi ii dai sa ii incalte. Stiu ca mirosului nu e placut dar ajuta foarte mult!
Bafta! Si ai grija de el!
P.S : daca mai e ceva lasa-mi mesaj
Intr-un castron pui apa si otet si inmoi sosetele acolo apoi i le pui lui in picioare iar peste cele ude, pui unele uscate iar frunte si pe piept pui 2 batiste la fel de uda...si astepti sa se usuce. La mine a mers si avem tot 40! Funda?
Uda o batista cu apa rece. Pune-i-o pe frunte. Taie niste felii de cartof si pune-i -le pe talpa. Daca nici asa nu merge du-l repede la doctor!
Salut,nu incerca nimic suna la 112 sau cauta un medic sau un adult cat mai repede
Dai o compresa cu apa rece si pune-eu pe frunte sau fa-i un dus rece...o sa-i scada ai sa vezi
Lala20 întreabă: