| GabiiHaș a întrebat:

Hiii TPU.
Daca va uitati la ultima ma intrebare, am zis ca ma simt groaznic. Mnoh, azi ma simt mai rau, desi am fost la doctorul de familie, mi-a dat si 5 zile repaus.
Febra e 38 cu 7, nu ma mai doare capul, acum stau cu o batista umeda pe cap, doar ca tusea asta nenorocita ma omoara, si medicamentele astea. degeaba, si dupa ce beau sirop tusesc mai rau, sunt foarte rosie la fata si sunt infierbantata, cand tusesc tusesc puternic, doar ca nu ma pot opri.
Ce pot sa fac, ma simt foarte rau, desi ar trebui sa ma simt mai bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai ti-a dat numai pastile? un control la plamani nu ti-a fost recomandat?
poate e raceala mai veche si tratamentul isi face efectul mai greu.ori schimba medicul si apeleaza la urgente.
O seara buna si multa sanatatehappy

| GabiiHaș explică (pentru caramela):

Pai. mi-a dat pastile si un sirop; si cand am fost, m-a controlat cu stetoscopul, si a zis ca "nu a ajuns la plamani".

caramela
| caramela a răspuns (pentru GabiiHaș):

Totusi ar fi bine sa faci o radiografie la plamani.

| mona a răspuns:

Pentru tusa incearca sa bei ceai de ceapa 2-3 cani pe zi

| Azµre a răspuns:

PEntru tuse ketotifen
shatou de ou este foarte bun poți dormi noaptea.
lapte de măgăriță!

| GabiiHaș explică (pentru mona):

M-a pus tata sa beau 6 :@! si tot degeaba!

| GabiiHaș explică (pentru mona):

Cred ca am surplus de ceapa in mine deja.