anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hmm... Ia sa vedem happy

Care este meniul vostru de dimineata pana seara? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Astazi: dimineata- paine prajita cu ou si o cana cu lapte cu cacao. La pranz: snitel de porc/gratar de piept de pui cu cartofi prajiti si salata tzatzici, la desert prajitura cu mere/inghetata. Si de cina inca nu am mancat dar probabil ceva mai interesant daca e duminica precum mici/pulpe de pui dezosate la gratar happy Si intre mese- fruncte. Funda?big grin

| mary a răspuns:

Sa vedem...

dimineata nu mananc nimic
la scoala im iau un sandvis de la magazinu din curtea liceului
vin acasa la 3 lihnita de foame si mananc ce a facut mama sau imi fac cartofi prajiti
iar seara mananc daca imi aduc aminte. ce anume? un sandvis cu toate porcariile de prin frigider

stiu ca tu ai pus intrebarea la sanatate pentru ca astepti de la noi un meniu sanatos bla bla bla...
dar de aceea am postat acest raspuns aici. as dori si eu un meniu de ingrasare va rog! va roooog frumos cu cireasa in varf...

| reghi a răspuns:

Buna. Avand in vedere ca eu peste saptamana sunt la scoala... meniul meu este:
dimineata : o cana de cacao cu lapte
la scoala: o felie de paine cu zacusca
dupa masa (cand sosesc acasa): o mancare gatita
seara: tot o mancare gatita happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@mary : Ehh...am pus la categoria sanatate ca nu aveam altundeva sa pun laughing nu prea mergea la... timp liber, hobbies si pets, turism, educatie si cultura generala etc laughing.

Întrebări similare