Adevarat a inviat! pentru cosuri e la farmacie o crema hidratanta cu tataneasa si coada soricelului, e super buna crede-ma si e si ieftina 9 lei incearca
Bună.
Adevărat a înviat!
Încearcă un tonic antiseptic și aplici pe ele tinctură de propolis (produs natural, lasă chimicalele).
Pa, pa.
Adevarat a inviat!
dap zynerit pe mine m'a ajutat xd
mi-am dat si dimineata si seara asa cum este si recomandat si mi'au trecut de tot in cam 1 luna de zile
Adevarat a inviat! Zineryt-ul este singurul tratament care a dat rezultatele dorite in cazul meu.Am incercat extrem de multe alte tratamente inainte, atat naturiste, cat si produse.Lucrul acesta m-a determinat sa nu mai folosesc altceva si, de cativa ani, folosesc numai Zineryt.Desi l-am folosit si cu intreruperi, nu m-a dezamagit niciodata.Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine, lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).
Adevarat a inviat!
zyneritul este foarte bun mi-au disparut toate cosurile si am fata foarte fina.Mi-au disparut in 3 saptamani ca prin magie la inceput in primele 5 zile nu simti nici o diferenta apoi ti se cojeste pielea (trebuie sa folosesti o crema ca SKINOREN)iar dupa aia ti se duc cosurile si fata devine super fina.
mai intai iti pui zyneritul iar dupa 30 min aplici crema.
Eu am fost la dermatolog