| MiruuuNaa a întrebat:

Hristos a înviat TPU! Am o durere cumplită de masele,cred că m-a tras curentul mai mult. Am fost la stomatolog şi mi s-a spus că nu am nimic,nu are altceva de făcut decât să-mi scoată nervii şi să-mi facă tratament la rădăcină. Pastile am încercat,dar şi-au făcut efectual doar câteva ore,de ex: saridon,parasinus. Tratamente naturiste am încercat; apă fierbine pe un prosop,apă călduţă cu sare,pastă de dinţi.dar fară niciun rezultat miraculos. Nu ştiţi ce aş mai putea măcar să încerc? Doare prea tare. Ceva pastile mai tari sau ceva soluţii, care le-aţi folosit şi v-a trecut sad. Mulţumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IonutAxi a răspuns:

Salut, pe mine ma dureau dintii tot asa de la curent.Nu ai ce face in 1-2 zile iti a trece.Si dupa poti merge la medic sa iti faci un film sa vezi daca a ramas puroi sau ceva rau acolo. Bafta

3 răspunsuri:
| AlwaysMe a răspuns:

Aulin pliculete...e 70-80 de bani pliculetul. E fffff bun

| NonEinstein a răspuns:

Am fost exact in situatia ta, eu am luat nurofen de 2 ori pe zi, si daca durerea era mare mai adaugam si un paracetamol, si in rest am rabdat nu ca as avea toleranta mare la durere sau ceva, da o sa treaca, mie a doua zi dimineata mi-a trecut.

| MiruuuNaa explică (pentru IonutAxi):

***. Şi eu în astea 2 zile ce fac? laughing