| RAY a întrebat:

Http://ligiapop.com/......fara-egal/ asta chiar sunt bune sau sunt mit? si daca prin procesare oare se pierd efectele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu stiu sa spun sigur. Nu am folosit combinatia asta, ci doar Spirulina simpla. Ca si in cazul medicamentelor clasice, trebuie sa tii cont de reactiile adverse si daca ai intr-adevar nevoie de aceste suplimente. Un surplus iti poate face doar rau!
http://www.sfatulmedicului.ro/......ulina_9357

| RAY explică (pentru мιнαɛℓα36):

Ce efecte au fost, cat timp ai luat? eu am vazut ca are multe proteine de asta ma intereseaza

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru RAY):

Mi le-au recomandat intr-o perioada cand nu ma simteam tocmai bine. Luam si fier pe atunci, pentru ca imi lipsea total. Facsem analizele si imi amintesc ca am facut o cura de fier si aceasta spirulina pentru o perioada de 3 luni.
Fierul il luam pentru ca fetitele pierd mult in timpul menstruatiei, spirulina pentru ca depuneam un efort fizic pe atunci.
De aceea zic, chiar si acestea, nu le poti lua dupa ureche!
Cred ca se aplica acelasi principiu ca la Calciu. Daca ai calciu suficient in organism, nu ai de ce sa iei supliment. Ti-ar face mai mult rau decat bine!

Fructe manc destule am destul calciu, am gasit zer cica e 90 la suta proteina dar si un pret pe masura

Mai bine legume. Fructele contin mult zahar! Nu ca m-as lauda cu legumele...in fond, toate sunt tratate.
Zer? Ce zer? Te referi la acel zer care se separa de lapte?
Atunci, nu esti norocos ca mine. Eu il iau gratishee hee

Da,practic iau zerul, scot grasimile din el si raman proteinele adica pudra de zer, am citit un studiu care nu confirma ca si pentru incepatori are efecte, si ouale au multe proteine, as vrea o dieta 100 la suta proteine

Bre, dar ce-i cu tine? Ma sperii...
Parca ai fi o fetita la dietahee hee Si nu esti gras.

Nu da toata lumea lauda proteinele ca sunt bune ca slabesc ca faci muschi ca sistemul imunitar creste ca vindeca cancerul etc desigur ca ma intereseaza un lucru bun

Culmea e ca nu ma ingras da nici nu slabesc, nu se duce grasimea abdomniala fac sport

Răspuns utilizator avertizat