| Elly7890 a întrebat:

Iau anticonceptionale Logest pentru prima data si as vrea sa stiu daca dupa 10 zile de luare complet corecta a piluleor pot ramane gravida daca prietenul meu ar ejacula in mine? Din ce stiu eu daca iei pastilele in prima zi a ciclul cum am luat eu protectia e asigura la prima pastila fara sa mai fie nevoie si de alta metoda daca sunt luate la aceeasi ora si fara sa uiti vreuna.astept raspuns? pot ramane sau nu gravida daca se termina in mine dupa 10 zile de contraceptive?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Şti BINE : deoarece le-ai luat din prima zi de menstruaţie ele îşi fac efectul chiar din acea zi, nemaifiind nevoie de alte metode contraceptive alternative/suplimentare.

Deci, partenerul POATE ejacula LINIŞTIT în tine fără* risc de a rămâne însărcinată.

* Contraceptivele orale au eficienţă de 99-100 % în prevenirea unei sarcini, dacă sunt luate corect.

Pentru detalii citeşte prospectul, dacă nu-l ai vezi linkul :
http://www.medipedia.ro/......OGEST.aspx

6 răspunsuri:
| Elly7890 explică (pentru bursuc001):

Merci inca odata de raspuns bursuchappy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Elly7890):

Cu plăcere!

| mona a răspuns:

Poti ramane cu usurinta pentru ca in numai 10 zile efectul efectul anticonceptionalelor este slab

| Katy_Catalina_1986 a răspuns:

Draguta ai mai pus intrebari pe tema asta de nu stiu cate ori.Ce e atat de greu de inteles? Vrei sa iti desenez in Paint cum se iau pastilele si dupa cat timp esti protejata? Poate asa o sa intelegi...si mai zici ca ai fost la doctor, ca nu iei pastilele de capul tau laughing)))

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti protejata de anticonceptionale. Dar trebuie sa stii ca nu exista nici o metoda contraceptiva 100% sigura, asa ca la orice contact sexual poti ramane gravida. Daca iei corect contarceptive si mergi regulat la ginecolog pe tot parcursul tratamentului, acest risc este foarte foarte mic (cam 0, 5%)

| Elly7890 explică (pentru Brigaela):

Merci de raspunshappy