| DianaIsHere123 a întrebat:

Ieri am aflat că vara asta aş fi putut să-mi pun pierce în limbă, numai să nu-l port la şcoală. Ce ziceţi, mai are sens să-mi pun, sau să aştept până vara viitoare?
Adică, ştiu o tipă care şi-a scos pierce-ul din limbă acum câteva zile şi deja i s-a închis gaura.
Şi mai am o întrebare: Se observă tare când vorbeşti că ai pierce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Qdrogsq a răspuns:

Eu nu inteleg de ce neaparat in limba? poti sa iti pui in buric de exemplu, dar ca sa-ti raspund la intrebare > poti sa iti pui pirce'ul si vezi cat rezisti cu el daca o sa il tii pana incepe scoala ai grija dar din cate stiu eu nu se prea vede

| dana1407 a răspuns:

Daca nu il poti purta permanent e aiurea ca se inchide gaura foarte repede. Cand vorbesti nu se vede atat de tare, uneori chiar deloc. Am avut o prietena care avea pirce in limba si pana nu a scos limba nu am observat ca are. Sfat: gandeste-te de 10 ori inainte sa ti-l faci, poate totusi nu il vrei atat de mult. Doare ca dracu primele zile, nu poti sa mananci, iar daca iti place alcoolul poti sa iti iei gandul pana se vindeca si ti se mai umfla si limba.

| Liviu a răspuns:

Daca incep sa iti insir macar 2 3 pericole la care te supui, iti iei piciorusele la spinare si fugi de nu te mai prinde nimeni.
1.Pentru inceput, iti poti pierde gustul.
2. Iti poate sectiona o vena, faci hemoragie de sange.
3.Iti crapi dinti,pentru ca il vei prinde la masele, si cand vei musca din cercel, cercelu find din otel chirurgical inoxidabil(gandeste-te, care-i mai tare, otelu sau dintisori tai?)
4.in jur de 2 saptamani foarte putin, eu bagam mancarea cu degetele spre masele ca sa nu folosesc limba ca ma durea ca dracu.
5.Tre sa iei cercel cu tija mare sa ti se poata umfla limba, Cercelu trebuie curatat aproape la fiecare spalare de dinti.(Exceptie cele 2 saptamani ca e prea dureros)
5. La inceput poti vorbi mai greut putin, vei simti ca ai ceva in gura la dreptu(doar e in limba, nu?raised eyebrows ) si cat despre observat.Cand razi/casti/tusesti trebuie sa ai grija sa pui mana la gura repede.La mine parinti nu au observat,decat cand am spus eu ca am Si cat despre scoala, ce treaba au profi, in fond nu mergi cu limba scoasa pe afara sa semnalizezi, nu? Sfatu meu puisor, poti lua si o boala ceva.Eu de stiam cate stiu acum, sincer nu il mai faceam.In plus dupa ce ti-l faci, nu trebuie sa il dai jos cel putin 2 luni ca ti se poate infecta happySi da, se poate astupa gaura. Daca ai intrebari, lasa-mi o adresa de mes, si te voi lamuri.Eu il am din ianuarie

| Liviu a răspuns (pentru Qdrogsq):

In buric dureaza pana la 6 luni sa se refaca pe langa cercel pielea,si sa nu te mai doara,pe cand in limba peste o luna esti ca nou ( bine noua,in cazu ei) Dar si riscuri's multe. Si da, nu se prea vede, dar cand articulezi unele cuvinte, daca accea persoana se uita exact la tine in gura, se cam vede laughing am patit-o o data cu o puicuta.Numai la mine botic se uita.Si evident m-a pus sa scot limba sa vada ce am laughing

| Bianca1200 a răspuns:

Zic sa nu ti mai faci, sa astepti pana vara viitoare