anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am avut meci de fotbal. Totul bine, pana cand la sfarsitul reprizei I am picat pe antebratul drept. In prima faza am crezut ca l-am rupt, pe urma am inceput sa-l misc si am observat ca nu e rupt din moment ce pot sa-l misc (nici nu parea rupt). Am inceput sa ma dau cu o crema si mi-e din ce in ce mai bine. Intrebarea mea este: E posibil sa-mi fi rupt antebratul? Pot sa-mi misc degetele, incheietura, inclusiv antebratul, dar nu brusc. Cand il "indoi" ma doare un pic, dar nu insuportabil (ceva normal dupa o cazatura de genul, dupa parerea mea).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ChrissD a răspuns:

Cu siguranta ai facut o entorsa la antebrat si trebuie sa te duci la medic iti va baga mana 1 sapt. in ghips

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este fractură închisă, cel mult este o întindere.
Pune în repaus câteva zile membrul afectat.
Pa, pa.

| KevinAnthony a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Mă simt mult mai bine acum.
Mulțumesc frumos!