| heroes a întrebat:

Ieri am cazut cu bicicleta si m-am julit pe fata.Cu ce sa ma dau pentru a nu-mi ramane semn. Vreau mai multe raspunsuri si cine imi va da mai multe informatii ii voi da funda plus vot!
MULTUMESC ANTICIPAT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Semn o sa ai, rana e incă "proaspătă", iti va trece in cateva saptamani, două-trei. Nu pune spirt, ca pielea se va strange urat. Foloseste doar apă oxigenată, până face coajă. Atat. Lasi ranile in pace, nu umbli la ele.

8 răspunsuri:
| ilegalnonstop a răspuns:

Iti recomand tot iti recomanda si farmacistul, dar crema de galbenele functioaneaza pentru taieturi si julituri, am si folosit-o.

| heroes explică (pentru ilegalnonstop):

Deci merge?!
mersi mult

| LanaDelRayFan a răspuns:

Sall heroes! Nu pune mana pe rana! Dar sa te dai cu apa termala de la Ivhaterm.Iti va calma durerea.Dar vei avea o mica cicatricea toata viata daca rana e adanca. Sper sa nu fie rana adanca I don't want to see

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa tot posibilul ca dupa ce se inchide rana sa pastrezi zona uscata (eu in locul tau nu m-as da cu nici un fel de crema - pentru ca va muia crusta ce se face). Cred ca trebuie sa lasi natura sa-si faca treaba, sa se vindece totul frumos.

| danielaxyz a răspuns:

Unguent de galbenele, de la plafar, e cel mai bun

| ilegalnonstop a răspuns (pentru heroes):

Da frate! bafta

| heroes explică:

Buna ziua! As vra sa intreb in cate zile si cu ce sa ma dau pentru ca unghia de la degetul mare de la mana mi-a taiat un pic piele sau carnea (nu stiu) si ma doare cand o ating. Va rog frumos sa-mi spuneti in cate zile se vindeca si cu ce sa ma dau pentru a stopa durerea. Va multumesc!

| ilegalnonstop a răspuns (pentru heroes):

Incearca sa nu te atingi, ca nu e mare chestie. in 2 zile nu mai simti nimic!