| NeaPandele a întrebat:

Ieri am fost cam racit si putin astazi, dar vad ca mi-am c-am revenit, maine am un meci foarte important si as dori cateva sugestii de relaxare, ca mi se pare ca sunt cam stresat si umpci obosit de la raceala.
Help /// Funda ///

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Ai grija de tine, odihneste-te!
O baie calda in care pui 1 kg de sare de mare la o cada cu apa sau o frectie cu spirt! Un ceai caldut cu miere de albina, un paracetamol si repaus la pat.
Acorda-i corpului tau timp de odihna ca sa poata lupta cu raceala.Somn usor si succes pe maine!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă eşti răcit, nu poţi face sport, rişti să te întoarcă mai tare răceala, stai în casă, ceaiuri călduţe.
Te pup!

| NeaPandele explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt foarte racit, decat putina febra in rest nimic. Si dupa raceala acum sunt putin c-am obosit... si as dori sa ma relaxez

| NeaPandele explică (pentru Raniia):

Multumesc

| Azµre a răspuns:

Sănătatea pe primul loc nu meciul!