| Girly97 a întrebat:

Ieri am fost muscata de catelul familiei si m-am dus imediat la urgente unde un medic chirurg plastician mi-a administrat un vaccin antitetanos iar un medic boli infectioase mi-a administrat un vaccin antitetanos, o sa trebuiasca sa mai repet dozele. Chirurgul ma asteapta maine la ora 10 la consultatie insa mi-a spus sa vin la policlinica nu la urgente. Nu mi-a spus despre ce imi va face sau ce se va intampla. Posibil sa fie vorba de o operatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Stai fără grijă! Medicul nu te va coase fără că să nu-ți administreze înainte un anestezic. Durere nu va fi deloc. Și eu am fost mușcată de un câine de mână și am fost doar pansată și multe injecții in burtă in acest timp. Este de protecție pentru sănătatea ta pentru a nu lua microbi transmisibili de la câinele care te-a mușcat. Sănătate!

7 răspunsuri:
| Daniel2836 a răspuns:

Salut Gabita97,
De ce nu îl suni să-l întrebi? Dar nu cred că va fi nevoie de operație. Baftă!

| Girly97 explică (pentru Daniel2836):

Rudele imi tot spuneau ca este posibil sa fiu nevoita sa fiu cusuta la muscatura, cu siguranta ar putea fi dureros...

| Daniel2836 a răspuns (pentru Girly97):

Nu te teme, fi optimistă!

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Este posibil ca acesta sa te cheme pentru a putea constata starea ta dar si a ranii tale! Acesta iti va spune daca este necesara operatia! Nu iti face griji, cu siguranta te va anestezia daca este necesara coaserea.Multa sanatate! Meriti"a doua sansa"

| Boss315 a răspuns:

Caine prost

| Girly97 explică (pentru Boss315):

Cainele meu nu este deloc prost! Cred ca eu sunt de vina pentru ca am vrut sa il pup pe botic in timp ce dormea. Il avem de 5 ani si il iubesc atat de mult incat ca uneori nu pot sa rezist tentatiei de a-l pupa putin...

| Boss315 a răspuns (pentru Girly97):

N-am stiut