Genetica de la parinti sau neamuri ti se trage. Cu 1600£ in uk se face implant de par si mi se pare pret bun. Dureaza 10h procedura si astepti pana e gata. In Romania vreo 2000 sau 3000€ costa manopera
Ai incercat uleiul de ricin? Te ajuta sa il regenerezi.De asemenea un tratament bun ar fi Revalid capsule si sampon + lotiune de la ANAPHASE.Sunt testate in aceasta combinatie si dau rezultate.Incearca! Bafta!
Ca baiat, am "mostenit" calvitia clasica din familie, deci nu e neaparat afectiune, si am incetinit-o cu Minoxidil. Am vazut ca este si pentru femei, insa e un produs ce creeaza un fel de dependenta, cel putin in varianta masculina (cat te dai, atat tine efectul). Actioneaza la nivelul circulatiei scalpului.
Uleiul de ricin e cel mai bun supliment 'homemade', intareste parul existent, transforma si puful in par, dar nu rezolva caderea parului, doar il hraneste.
Observ ca sunt mai multi cu problema caderii parului bruste. Si eu ma confrunt cu acelasi problema, dar numai in varful capului. Am luat vitamine, sampon special dar tot asa.
Eu is baiat, la noi nu e asa problema mare ca la voi fete.
Mancarea semipreparata e de vina de aia cade parul jos & lipsa vitaminei D + genetica se trage. Alpecin e un sampon care trebuie folosit zilnic si lasat 1min pe par inainte de a fi indepartat. No sa mai cada jos eu as face implant de par apoi as folosi samponu ala daca as ajunge in halu ala
Vitamina D folosesc de mult timp. Acuma iau vitaminele B. Genetica poate e de vina, dar pe la 35+ ani pe acolo. Oricum ca baiat si daca te tunzi zero este OK. Dar la o fata cea care a postat intrebarea este nasol de tot. Aspectul estetic al unei fete este data in mare masura de parul ei
Mi.as face implant daca nas avea par