| Mititica12 a întrebat:

Imi curge o culoare incolora de la sani cand ii apas un pic mai tare.
Teste de sarcina fac mereu si ies negativecrying
Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai repetat asta, draga. Daca raspunsurile nu ti-au fost de folos, mergi la medicul de familie sa te lamureasca el.

| gabicoo a răspuns:

Mititico cazul tău e de psihiatrie!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

"Culoare incolora"? Doamne fereste! Voi nu faceti nimic la scoala?
Cat despre intrebare, dupa ce ca o repeti, te si astepti sa fie medici pe aici?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apoi m-am uitat peste intrebarile tale. Se pare ca ai tot felul de boli din lume. Cred ca ai o singura boala: ipohondria! Pentru asta este necesar un consult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gabicoo):

Ori e troll, ori are nevoie de un psiholog, cred ca se plictisește grav săraca.

| darrio2007 a răspuns (pentru Salontanul):

Consult la psihiatru.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mititica ti am mai raspuns tot pe acest subiect, daca presezi sînii cu palma sau cu sutien mai strîmt sau daca faci sport care necesita efort atunci din sîni curge un lichid transparent sau vîscos depinde de fiecare femeie, ce anume nu ai înteles din raspunsul meu, de ce crezi ca daca pui de 100 de ori aceeasi intrebare vei afla altceva, sau de ce nu te documentezi, ai internet? Ai ca altfel nu aveai cont pe TPU, cautră dragă Miha mititica de ce din sînii mei( ai tai desigur) curge un lichid, sau mergi la ginecolog unde acolo medicul te consulta toata, la sîni la vagin, i ti face ecografie mamara a sînilor ca sa vada cauzele, dragoste stii sa faci cu prietenul tau dar de sanatatea ta nu stii sa ai grija, ai mamă? Mergi cu ea roaga o sa te duca la ginecolog la analize medicale peste tot, ei de ce nu i spui ce ai, mamă i mi curge ceva alb din sîn, ca si ea are sîni si stie si ea cand este la menstruatie o dor se schimba aspectul sînului, ce varsta are mama ta ca banuiesc ca este tînără nu are 60 de ani.

| iamprettybored a răspuns:

Ce ar fi să... Mergi la doctor? happy happy happy
E gratis dacă ai asigurare medicală. Și dacă nu ai, tot e mai bine sa dai câțiva bănuți decât să ajungi cu o infecție gravă sau alte probleme care nu mai pot fi tratate.
Nu știu, doar zic happy Common sense

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

La ala ma gandeam si eu.hee hee