Nu am patit.Ai mers la doctor? Daca nu ar fi bine sa mergi sa iti faca un consult poate ca ai ceva grav si nu stii. Uita-te la asta daca te ajuta https://www.farmaciata.ro/care-sunt-semnele-unei-alergii-alimentare/.Mi-a parut prima data a insomnie da nu cred ca e asta.
Adriana îți las ID meu de Facebook și vorbim pe messenger mai multe? te pot ajuta...
Eu am o somnolenta cumplita de la Claritine, insotita de letargie si dificultatea de a face orice
Nu mai lua claritine, nu e bun de nimic.Mai bine ia Vitamax. Daca doresti ne putem vorbi in private draga
Imi pare rau, doamna. Claritine are multe reactii. Dar ce medicamente mai sunt de alergie in afara de Claritine cu mai putine reactii? Însănătoșire grabnică vă doresc. Eu tot timpul ma simt obosita, imi e somn, imi vine sa dorm mai mult, nu am chef de nimic uneori. Sunt o varza. Ma lupt cu alergia alimentara de 5 ani.
Eu nu iau acum Claritine, am luat ed cateva ori, din cauza unor alergii severe. Acum fac alergii usoare si prefer sa evit alimentele la care sunt alergica.
NU cred ca exista medicamente cu mai putine reactii adverse decat Claritine. Discuta asta cu medicul tau alergolog, trebuie sa iei exact ce iti da el, e foarte important, altfel risti sa nu rezolvi niciodata
Anonimulgrr întreabă: