| rapa a întrebat:

Imi miros picioarele ce sa fac, am nike, poate fi de la sosetele de proasta calitate, sau ca staw 7 8 ore pe zi cu adidasi in picioare? sa n aud raspunsuri cu " spalale „ ce sa fac?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aligru a răspuns:

Deci nu e dermatologic. Oricum incearca sa te speli cu apa cu bicarbonat si cand ai ocazia consulta si un dermatolog! te cred ca e aiurea, dar incearca sa gandesti pozitiv!tongue

7 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Îţi miros picioarele fiindcă stai 7-8 ore pe zi cu adidaşii în picioare.
Mai dăi şi jos.

| Hirako a răspuns:

Adica tu ai Nike si sosete de proasta calitate? Dubios...
Da, e de la sosetele de proasta calitate.

| tranquilaaa a răspuns:

Da-te cu pudra mentolata, spala-te tota seara pe picioare si schimbati soseta in fiecare zi pa

| Chocoleata a răspuns:

Bine inteles ca este de la adidasi.dar cum nu ai ce face du-te la farmacie, sunt multe spray-uri sau creme care opresc mirosul. Te dai dimineata sau seara si in cele din urma mirosul va disparea.

| aligru a răspuns:

Nu are nicio legatura! happy
Sincer inainte trasesem multe concluzii aiurea despre acest subiect, adevarul este ca problema nu consta in spalat si nici de calitatea sosetelor sau a papucilor.
Prietenul meu are aceeasi problema, isi schimba papucii in fiecare zi, are papuci si de firma si din astia normali. Problema e timpul pe care il petrece cu papucii in picioare, si anume 16 ore pe zi!
Am incercat toate prostiile, si a cumparat pana si sosete de la Amway in care cica nu transpiri! Da de unde!
Pana la urma l am pus sa se spele cu apa cu bicarbonat, dupa foloseste crema, pudra de talc. Se da cu pudra de talc de fiecare data cand isi schimba sosetele. Nu pot zice ca i a rezolvat problema in intregime, dar i a ameliorat o totusi. La el problema ca mereu ai picioare calde si in papuci transpira.
Ai putea sa incerci sa mergi la un dermatolog daca crezi ca ai o problema cu pielea. Adica, mereu ai avut problema cu mirosurile? sau recent?
Important e sa stii ca desi mirosul e neplacut, transpiratia e buna!happy Corpul iti functioneaza normal!happy

| rapa explică (pentru aligru):

La dracu... tot timpu o fost problema asta doar ca no mai suportangry

| Manolache_Mihai_1984 a răspuns:

Am auzit, n-am incercat..ca formolul ar rezolva problema, tind sa cred ca asa e.