Ca minor, nu cred că esti primit, fără unul dintre părinți.
La un spital de stat, consultul e gratuit, dacă ai bilet de trimitere de la medicul de familie. Dar tot insotit de un părinte.
La clinici private, costurile sunt diferite, enorme, plătesti atat consultul, cât si vreo radiografie, dacă medicul iti cere, să faci una, atunci, pe loc. Deci, tot pachetul de servicii medicale. Si costurile nu sunt deloc mici.Ca să te asiguri, trebuie să ai in buzunar, aprox. 300 de lei. La recepția clinicii, ți se iau datele din actul de identitate și dacă văd că ești minor, nu știu dacă ai șanse să fii acceptat.
Dacă ți-e rușine să-i spui mamei, șoptește-i tatălui despre problema ta, fiindcă e bărbat și nu ar trebui să te rușinezi.
Știi cum e si cu medicii ăștia? Cine te vindecă e cel mai bun. Cine te "ucide" e cel mai incompetent. Iar, uneori, te duci la sacul lăudat și nu rezolvi nimic...
Află cine-i șeful sectiei de urologie din Bistrița, du-te și programează-te la el. Dacă nu e o urgență medicală, poți aștepta până îți vine rândul. De obicei, e cel mai căutat.
Dacă nu e o problemă gravă, poți alege și un alt urolog. Toți se pricep.
Am 15 ani și îmi e frica. Mai ales ca vreau sa merg fără sa știe părinții. Nu le-aș spune asa ceva, mai ales dacă pot rezolva singur. Îmi e si rușine sa merg. Știu ca e ceva normal sa mergi la control, dar...
Oare cât poate costa un control?
Medicul de familie a murit acum câteva săptămâni și acum nu mai am medic de familie? Nu știu când o sa vina altul, deci încă nu sunt înscris la nimeni
Pentru medic, RIP.
Dar a fost înlocuit cu altul, te poti interesa cine e, dacă suni la clinica respectivă. Chiar si in perioada concediilor, dacă un medic pleacă, cineva îi va ține locul. Dacă nu iti place noul medic de familie, te poti transfera la un altul.
Sunt prieten cu fata asistentei. Am întrebat și nu e venit nimeni
Vorbește cu mama, nu cu fiica asistentei!
Nu e posibil ce zici tu. Oamenii nu pot rămâne fără medic de familie, mai ales că ne aflăm in perioada asta, a pandemiei. El întotdeauna poate fi înlocuit de un coleg, tot medic. Așa că, mai interesează-te.
Zi faină si sănătate!
Mulțumesc! Problema e ca aici nu au unde locui și în apropiere nu găsești pe nimeni și nu le convine sa facă naveta. Doctorul care a murit e de la 3 localități distanta, adică foarte aproape, dar venea doar marțea și joia. Aici se schimba foarte des doctorii din aceasta cauza. Mulți au renunțat și mereu a fost greu sa se găsească înlocuitor.
aleals întreabă:
Anonymous01 întreabă:
crysstyna_8465 întreabă:
anonim_4396 întreabă: