anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti recomanda si mie o cura de slabire( nu foarte drastica, adica sa nu trebuiasca sa mannc numai anumite alimente) si o serie de exercitii fizice pentru a slabi in zona solsurilor si a taliei.

P. S: Am 13 ani si am si o bicicleta ca acelea din salile de fitness. Va rog fara ironii care nu-si au loculwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Tu nu ai nevoie de o cura de slabire, ci de o alimentatie variata si sanatoasa, lipsita de porcariile astea pe care le gasesti de obicei in comert: fast-food, chipsuri, sucuri, samd.
Foloseste condimente naturale in mancare (boia, piper, usturoi, patrunjel, etc.) in locul celor artificiale gen Vegeta. Orice "baza de mancare" facuta de firme contine ingrediente daunatoare pentru sanatate si pentru silueta. In schimb, ardeiul iute, ca exemplu, folosit cu moderatie, ajuta la protejarea aparatului digestiv, in special a stomacului, si stimuleaza termogeneza, adica arderile din organism, ajutand astfel si la "topirea" grasimilor nefolositoare.
Fa inot daca poti, sau atletism, cand este timp frumos, iar cand este urat, iarna, fa aerobic, foloseste bicicleta de fitness.

3 răspunsuri:
| madymaryflor a răspuns (pentru Zenithf):

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns, insa sa stii ca eu nu mananc din comert aproape deloc( o data la 2 luni daca mananc fast-food- nici atunci-) si practic qwankido si handball.Insa iti multumesc pentru informatia despre ardeiul iute, pe care nu o stiam, dar si pentru celelate sugestiiwinking.

| madymaryflor a răspuns:

Din cate am inteles: La inceput fabuleaza cum ca exercitiile si dieta nu ajuta la nimic, povesteste despre cum el si sotia lui au fost grasi, iar copiilor lui ii erau rusine cu ei si dupa vreo 15 min. iti spune ca trebuie sa dai bani pe nu stiu ce porcarie. Iti multumesc pentru sugestie, dar nu cred ca e tocmai ceea ce vreau eu.

| Zenithf a răspuns (pentru madymaryflor):

Sunt multe tepe de genul asta care circula pe internet sau pe alte cai. Cum sa invingi cancerul, cum sa slabesti, cum sa...
Adevarul este ca toate stau in vointa, cine are vointa poate, cine nu, nu.
In cazul tau, dupa cum descrii stilul tau de viata, nu trebuie sa faci schimbari majore, trebuie doar sa te tii de sport si sa continui cu alimentatia sanatoasa.