| Dizzydizz a întrebat:

Imi puteti spune o dieta care ati incercat-o si da fect, nu mult prea drastica, in asa fel incat sa dau macar 5 kg pe luna? mersi

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxidd19 a răspuns:

Pai si eu sunt plinuta ...si am slabit cam 7 kilograme... pai Nu mai mananc dupa ora 6 fac 7 ore de sport pe saptamana si mananc foarte multe lamai pentru. ca-mi plac si in momentul asta sunt cu lamaile in farfurielaughing sper ca te-am ajutat:*

3 răspunsuri:
| scump3tea a răspuns:

Seara pune intr-un pahar chifir cu hrisca cruda, iar dimineata maninca, eu asa fac e placut.si chiar slabesc.Mi-am cumparat cu o luna in urma o rochie pentru nunta si imi era strinsa si acum e asa cum trebuie.Arat super :X

| Roxidd19 a răspuns:

Mersi mult de fundii:*

| Deiia a răspuns:

Nu manca dupa 5 seara si nu sta dupa ce mananci jos se de pun grasimi alearga macar 30 min pe zi poti merge si cu bicicleta de 2-3 ori prin oras (comuna) eu ma slabit 6-8kg